Geräte und Zubehör
Hummus with Peas and Beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
sesame seeds2 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
frozen peas11 oz
-
olive oil divided, plus extra to garnish3 oz
-
water2 oz
-
sugar (optional)2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
garlic cloves2
-
Greek yogurt1 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz) drained and rinsed, reserve a few beans to garnish1 can
-
salt to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
1070 kJ /
256 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch Box
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hummus
10 Min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Carrot Top Pesto
5 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Steamed Whole Grain Bread
3 Std. 25 Min
Sauerkraut
96 Std.
Ancient Grain Bread
2 Std. 30 Min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min