Geräte und Zubehör
Mini vegan fruit cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
16 portions
Zutaten
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water30 g
-
flaxmeal (see Tips)3 tsp
-
coconut sugar160 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
wholemeal plain flour160 g
-
slivered almonds80 g
-
glacé cherries cut into quarters120 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
1308 kJ /
311.4 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
46.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chai tea powder
10 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Vanilla Yogurt
Keine Bewertungen
Chocolate Nice Cream
2 Std. 5 Min
Chocolate Covered Granola Cups
1 Std. 5 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Homemade Green Superfood Powder
14 Std. 15 Min
Apple and spice shrub
48 Std. 35 Min
Vegan orange croissants
3 Std. 20 Min
Turmeric wellness shot
5 Min