Geräte und Zubehör
Vegetable trimming stock
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
1400 g
Zutaten
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1400 g
Natrium
4072.8 mg
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1703.3 kJ /
407.1 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
22.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
80.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coffee and cocoa toasted cereal
50 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Peeled Garlic
5 Min
Blueberry Iced Latte
10 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Garam masala
10 Min
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Quick herb paste
10 Min
Garlic and Thyme Crackers
1 Std. 10 Min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min