Cheese and tomato bread

Cheese and tomato bread

4.7 47 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 5 Min
12 slices

Zutaten

  • olive oil plus extra to grease (see Tips)
    20 g
  • onion cut into pieces
    70 g
  • water
    320 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    500 g
  • smoked cheese cut into cubes (1 cm)
    80 g
  • sun-dried tomatoes drained and cut into strips (5 mm)
    50 g
  • sunflower seeds
    20 g
  • pepita seeds
    20 g
  • sea salt
    1 tsp

Nährwerte pro 1 slice

Brennwert 224.2 kcal / 941.4 kJ
Eiweiß 8 g
Fett 7 g
Kohlenhydrate 31 g
Ballaststoffe 2.3 g
gesättigte Fettsäuren 2 g
Natrium 262.3 mg

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