Geräte und Zubehör
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
188.6 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
723.6 kJ /
172.3 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
27.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baking bread in cast iron
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Mick's ciabatta rolls
21 Std. 20 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Basic bread rolls
45 Min