Geräte und Zubehör
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Zubereitung 15 Std.
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 portions
Zutaten
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
160 mg
Eiweiß
5.1 g
Brennwert
895.4 kJ /
214 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
41.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hot cross buns
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ginger bundt cake
1 Std.
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Vanilla and honey toasted muesli
35 Min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Vegan Christmas cake
27 Std. 10 Min
Golden syrup
55 Min
Fruit scones
30 Min