Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Nährwerte
- pro 1 slice
- Brennwert
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Eiweiß
- 8.7 g
- Kohlenhydrate
- 63.3 g
- Fett
- 49 g
- gesättigte Fettsäuren
- 16.8 g
- Ballaststoffe
- 3.8 g
- Natrium
- 252.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20 min
Banana bread
1h 40min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Feijoa bakewell tart
1h 35 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20 min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Better banana cake
45min
Afghan biscuits
25 min