Geräte und Zubehör
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optional)1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
911 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1820 kJ /
435 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
15.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
62.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kokos Dahl
25 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min