Kompatible Versionen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
oder 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiweiß
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoffe
- 4 g
- Natrium
- 1137 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Keine Bewertungen
Chili con carne
40 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min