Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 4 takjes peterselie, alleen de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 150 g ui (1 ui), gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 2 tl kaneel
- 1 tl gemalen gember
-
2
snuifjes saffraan, gemalen
oder ½ tl saffraan draadjes -
¼
tl paprika, gerookt, gemalen
oder ¼ tl zoete paprikapoeder - 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
-
800
g rundvlees topside steak, getrimd en in blokjes (3 cm)
oder 800 g rundvlees biefstuk, in blokjes (3 cm) -
1 - 2
el groentebouillon, naar believen
oder 1 - 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 2 tl bloem
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
-
300
g couscous parels
oder 300 g couscous, medium korrels - 900 g water
- 180 g wortelen, in stukken (1-2 cm)
- 220 g raap, in stukken (1-2 cm)
- 250 g courgette, in stukken (1-2 cm)
- 100 g rozijnen
- 240 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Eiweiß
- 86.3 g
- Kohlenhydrate
- 99.5 g
- Fett
- 32.7 g
- Ballaststoffe
- 15.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Couscous met lam en groenten
50min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Tiramisu met chocolade en chili
Keine Bewertungen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Kip met citroen
50min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min