Geräte und Zubehör
Gevulde groenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1018 kJ /
243 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min