Geräte und Zubehör
Kimchi risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
2 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken20 g
-
teentje knoflook1
-
prei in ringen40 g
-
kimchi in stukken80 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olie20 g
-
baconblokjes (optional) (1-2 cm)75 g
-
risottorijst160 g
-
water390 g
-
lichte sojasaus20 g
-
suiker1 tl
-
½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta (zie variatie)½ tl
-
zout¼ tl
-
witte peper, gemalen¼ tl
-
boter15 g
-
lente-ui in plakjes, als afwerking
-
sesamzaad als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
920.2 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Penne met tonijn
35 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Spaanse risotto
40 Min