Geräte und Zubehör
Viscurry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
1490 kJ /
359 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.