Geräte und Zubehör
Butternutsoep met Curry en Mango
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Natrium
45.7 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Pompoensoep met room
35 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min