Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optional)
oder 50 g diepvriesdoperwten (optional) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
oder ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Nährwerte
- pro 1 porties
- Brennwert
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiweiß
- 5 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 5 g
- Ballaststoffe
- 3.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Havermoutpap met vers fruit
15 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Minestrone
45 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Romige snijbietsoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min