Geräte und Zubehör
Slowcooken kalfsstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1892 kJ /
454 kcal
Fett
30.7 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Roggebrood
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Vanille-ijs
12 Std.
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.