Geräte und Zubehör
Zalmtartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
10 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Steak tartaar
30 Min
Sangria
10 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min