Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optional)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
oder 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiweiß
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 80 g
- Fett
- 23 g
- Ballaststoffe
- 8.3 g
Alternative Rezepte
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1h 20 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min