Geräte und Zubehör
Mosterd-dillesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
1 beker
Zutaten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Eiweiß
10 g
Brennwert
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegratineerde coquilles
25min
Tonijnkroketten
1h 30min
Sinaasappel-currydressing
10min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Heerlijke herfstdressing
Nessuna valutazione
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nessuna valutazione
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Pudding met aardbei en peer
Nessuna valutazione
Soubisesaus
Nessuna valutazione
Rode bietensap
10min
Hollandaisesaus
15min