Geräte und Zubehör
Soep met zeeduivel en garnalen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos450 - 500 g
-
garnalen hele, ongepeld (zie tips)500 g
-
water800 g
-
wortelen in stukken gesneden70 g
-
prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden60 g
-
teentjes knoflook3
-
extra vergine olijfolie50 g
-
brandewijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
-
witte kortkorrelige rijst1 el
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
1 tl zout, (zie tips)visbouillon blokje (0,5 l) (zie tips)1
-
chillisaus8 druppels
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
18 g
Brennwert
791 kJ /
189 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min