Geräte und Zubehör
Champagne en bessen trifle
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gegratineerde coquilles
25 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Paaspastei
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Karamelpudding
1 Std.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.