Geräte und Zubehör
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 porties
Zutaten
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
32.55 g
Brennwert
1971 kJ /
471 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoffe
4.9 g
Kohlenhydrate
38.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min