Geräte und Zubehör
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiweiß
44.3 g
Brennwert
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Kreplach
55 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Zalm met venkel
40 Min