Geräte und Zubehör
Steak tartaar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21.3 g
Brennwert
670 kJ /
160 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesaus
15 Min
Zalmtartaar
10 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Vitello tonnato
13 Std.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Forelmousse
5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min