Geräte und Zubehör
Bessenmousse
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
1432 kJ /
342 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Drijvende eilandjes
40 Min
Profiteroles
2 Std.
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Tiramisu Smoothie
5 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Bessenschuim
10 Min