Geräte und Zubehör
Alpine macaroni with apple sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apples peeled and cut into pieces (2 cm)500 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
plain flour2 tbsp
-
onion (approx. 160 g), cut into thin rings1
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
lemon juice25 g
-
sugar to taste20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
695 mg
Eiweiß
20.7 g
Brennwert
3493.8 kJ /
835 kcal
Fett
41.6 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
24.9 g
Kohlenhydrate
97.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta primavera
1 Std.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Non-alcoholic Christmas punch
10 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Salt cod gratin
50 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min