Geräte und Zubehör
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
15 pieces
Zutaten
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
12.3 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
671.1 kJ /
159.8 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Carrot and Parsnip Mash
Keine Bewertungen
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 Std.
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Tempered chocolate
40 Min
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Jelly roll-ups
25 Std. 45 Min
Marshmallow pops
25 Std. 40 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min