Geräte und Zubehör
Caramel peach brioche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Brioche
-
white sugar50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
milk120 g
-
unsalted butter30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
baker's flour320 g
-
sea salt½ tsp
Caramel sauce
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water30 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter30 g
Assembly
-
cream cheese softened120 g
-
baker's flour to dust
-
cinnamon sugar to sprinkle1 tbsp
-
yellow peach ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges1
-
flaked almonds toasted (see Tips)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
203.3 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
2195.8 kJ /
524.8 kcal
Fett
22.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
13.1 g
Kohlenhydrate
73.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Charlotte Russe
3 Std.
Custard horns
1 Std. 45 Min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Boba Cheesecake
6 Std. 45 Min
Almond toffees
1 Std. 45 Min
Steamed chocolate flan cake
2 Std. 40 Min
Steamed Chocolate Flan Cake
7 Std.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min