Geräte und Zubehör
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
red potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
water to cover
-
vegetable oil to fry
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
yoghurt150 g
-
mayonnaise20 g
-
ketchup20 g
-
sea salt plus 1 extra pinch½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
265.4 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
590.9 kJ /
141.2 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
French onion dip
45 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Peking-Style Duck Pancakes
11 Std. 25 Min
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 Min
Potato Cup Frittata
1 Std.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Krispy fried chicken
25 Min
Sub rolls
2 Std.