Geräte und Zubehör
Traditional gluten free French vanilla canelé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.5 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
729.7 kJ /
174.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Onsen Eggs
50 Min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 Std.
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Corn tortillas
1 Std. 50 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Herbed lavosh
55 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.