Geräte und Zubehör
Traditional gluten free French vanilla canelé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.5 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
729.7 kJ /
174.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Wasabi mayonnaise
10 min
Plum Clafoutis
1 h 15 min
Orange Campari marmalade
1 h 35 min
Gluten-free goodness pastry
1 h
Gluten free sourdough bread
192 h 20 min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 h 10 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Lemon and thyme mocktail
1 h
Chocolate tofu mousse pots
1 h 10 min
Gluten free lemon tart
2 h 25 min
Traditional French vanilla canelé
49 h 5 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 h 15 min