Geräte und Zubehör
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil divided60 g
-
onions quartered225 g
-
butter, unsalted plus 1 heaping tbsp, room temperature30 g
-
1 chickenchicken thighs, skin on, bone in8
-
bacon unsmoked, in pieces (5 cm)225 g
-
carrots peeled, in rounds (2 cm)225 g
-
cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large225 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
red wine (725 ml)1 bottle
-
garlic cloves crushed2
-
fresh thyme2 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
parsley, fresh chopped15 g
-
pasta, any type, cooked, to servemashed potato to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
623 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
3088 kJ /
738 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 h 25 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 h 5 min
Coq au Vin
1 h 40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 h 5 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 h 10 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 h 50 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 h 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Lobster Bisque
1 h 50 min
Boeuf Bourguignon
11 h 25 min