Geräte und Zubehör
Lebanese-style hommus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 13 Std. 15 Min
800 g
Zutaten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus to soak and rinse1000 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste80 - 100 g
-
tahini100 g
-
garlic clove to taste1
-
sea salt to taste1 tsp
-
ice cubes80 g
-
olive oil to drizzle1 - 2 tbsp
-
ground cumin to sprinkle½ tsp
-
paprika to sprinkle½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 800 g
Natrium
3362.5 mg
Eiweiß
69.2 g
Brennwert
7323.9 kJ /
1750.5 kcal
Fett
89.4 g
Ballaststoffe
40.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Kohlenhydrate
187 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 Min
Eggs Benedict and corn muffins
1 Std. 15 Min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Boerewors
40 Min
Grain free wraps
15 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Vanilla wet chai
15 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min