Geräte und Zubehör
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
300 g
Zutaten
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
1155.8 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Margarita
5 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Vegan burgers
45 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min