Kompatible Versionen
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Eiweiß
- 13.2 g
- Kohlenhydrate
- 13 g
- Fett
- 67.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoffe
- 10 g
- Natrium
- 1531.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zucchini soup
25min
Spicy cauliflower soup
20min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli almond soup
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35 min
Pea and garden mint fritters
25min