Geräte und Zubehör
Honey soy tofu with steamed rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
soy sauce50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
honey60 g
-
basmati rice400 g
-
water600 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
sea salt1 tsp
-
firm tofu patted dry with paper towel and cut into cubes (2 cm)500 g
-
Sriracha sauce to serve
-
sesame seeds to serve
-
spring onion/green onion sliced to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1187 mg
Eiweiß
28.2 g
Brennwert
2712.7 kJ /
648.4 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
99.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Vegan bao sliders
1 Std. 50 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegetarian nuggets
30 Min