Geräte und Zubehör
Beetroot and horseradish relish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
16 portions
Zutaten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
104.6 kJ /
25 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Stewed fruit compote
55 Min
Spelt
2 Std. 40 Min
Kvass fermented beetroot salad
168 Std. 15 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Community fave brown rice salad
55 Min