Geräte und Zubehör
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 8 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Parfait au chocolat
-
pouring (whipping) cream300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tsp
Raspberry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice only½
Macerated summer berries
-
fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
orange liqueur (see Tips)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.915 g
Brennwert
2347 kJ /
559 kcal
Fett
30.673 g
Ballaststoffe
4.337 g
Kohlenhydrate
65.117 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mango daiquiri
5 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Brandy cream
15 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Meringues
5 Std.