Geräte und Zubehör
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing120 g
-
water500 g
-
apples peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)300 g
-
sultanas (optional)30 g
-
cinnamon quill1
-
feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)200 g
-
stem ginger cut into pieces (5 mm - see Tips)40 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling120 g
-
eggs2
-
milk (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
nutmeg¼ tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
164.7 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1693.3 kJ /
403.2 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
53.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sour cream pastry
25 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Ginger fluff
50 Min
Afghan biscuits
25 Min