Geräte und Zubehör
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
1390 kJ /
333 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Vegan Aioli Sauce
10 Min
Vegan Mozzarella
8 Std. 50 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Blitva
35 Min
Papaya Sorbet
15 Min
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.