Geräte und Zubehör
Wholemeal spelt pastry
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
14 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Rustic bread
2 Std.
Hommus
15 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Nut paste
10 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Falafel crackers
40 Min
Fennel, date and nut bread
1 Std. 15 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min