Geräte und Zubehör
Soy goulash with dumplings
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
Dumplings
-
bread rolls stale, vegan, cut in half and then into slices (1 cm) (see tip)300 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions cut into halves70 g
-
rapeseed oil20 g
-
soy milk unsweetened180 g
-
soy flour full fat, as egg replacement30 g
-
water60 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Soy goulash
-
onions cut into quarters250 g
-
garlic cloves1 - 2
-
rapeseed oil30 g
-
soy chunks dried, not soaked150 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
water550 g
-
dry red wine vegan100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan (see tip)vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
soy sauce55 g
-
tomato purée50 g
-
sweet paprika powder1 tbsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh marjoram1 tsp
-
cocoa powder unsweetened1 tsp
-
mixed peppers (e.g. yellow and green), cut into strips (5 mm x 4 cm)200 g
-
button mushrooms sliced (5 mm) or small ones cut in half150 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
2803 kJ /
669 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
16.6 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vibrant Vegan
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Vegan moussaka
1h 50 min.
Tofu 'sour cream'
5 min.
Chili non Carne
1h
Vegan Bean Burgers
1h 20 min.
Vegan bao sliders
1h 50 min.
Tofu scramble
25 min.
Tofu stew
30 min.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min.
Spinach and tomato quiche
1h 45 min.
Vegan bean burger
1h 20 min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min.
Soy bolognese
40 min.