Geräte und Zubehör
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Pumpkin
-
pumpkins small, halved horizontally, seeds removed2
-
olive oil for drizzling
-
fine sea salt for seasoning
Millet
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
millet grains300 g
-
raisins60 g
-
water600 g
-
ground cumin1 tsp
-
1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), gluten free, crumbledvegetable stock paste, homemade1 ½ tsp
-
pitted black olives sliced, to taste50 - 60 g
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Hazelnut Broccoli Pesto
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
broccoli florets400 g
-
fresh basil leaves10 g
-
garlic clove1
-
olive oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
394.8 mg
Eiweiß
16.1 g
Brennwert
2208.6 kJ /
527.9 kcal
Fett
26.3 g
Ballaststoffe
7.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
64.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan bolognese
50 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min
Gluten-Free Bagels
1 Std. 50 Min
Millet
45 Min
Spiced Red Wine Pears
45 Min
Nut and Seed Butter
10 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min