Curried Squash Galette
TM6 TM5

Curried Squash Galette

4.6 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g olive oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 2 tsp Madras curry powder
  • 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
  • 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
  • 1 red onion, cut in wedges (eighths)
  • 1 tsp coarse sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
  • 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp fine sea salt
  • 50 - 80 g water, ice cold
  • 250 g sour cream

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1979 kJ / 477 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
31 g
Fett
35 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte