Geräte und Zubehör
Curried Squash Galette
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil50 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
Madras curry powder2 tsp
-
butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)250 g
-
kabocha squash peeled, sliced (1 cm)250 g
-
red onion cut in wedges (eighths)1
-
coarse sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
wholemeal flour plus extra for dusting190 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes115 g
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water (optional) ice cold50 - 80 g
-
sour cream250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
627 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1979 kJ /
477 kcal
Fett
35 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Quick Falafel
30 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min