Lentil, Mushroom and Nut Patties
TM6 TM5

Lentil, Mushroom and Nut Patties

4.7 ( 19 Bewertungen )

Zutaten

  • 25 g wholemeal bread torn in pieces
  • 50 g walnut halves
  • 30 g cashew nuts
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled
  • 100 g red lentils rinsed
  • 500 g water
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions quartered
  • 150 g chestnut mushrooms halved
  • 50 g sunflower seeds
  • ½ tsp dried parsley
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 Tbsp linseeds ground, mixed with 3 Tbsp water
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 15 g Worcestershire sauce
  • mixed salad leaves for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
354 kcal / 1477 kJ
Eiweiß
16 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
25 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte