Geräte und Zubehör
Lemon tart
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
Almond quinoa pastry
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
quinoa flakes40 g
-
plain flour80 g
-
wholemeal plain flour60 g
-
egg1
-
cold water3 tsp
Lemon filling
-
lemons (to taste), zest only, no white pith3 - 4
-
raw sugar2 tbsp
-
honey60 g
-
lemon juice (see Tips)180 g
-
cornflour2 tsp
-
coconut milk150 g
-
eggs3
-
egg yolks3
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
100.3 mg
Eiweiß
5.5 g
Brennwert
905.7 kJ /
215.6 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Lemon cake
2 Std.
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Gluten free scones
30 Min
Better-for-you custard
15 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Apricot apple pie
1 Std. 40 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min