Easy coconut cake
TM6 TM5 TM31

Easy coconut cake

2.7 (30 Bewertungen)

Zutaten

Cake

  • 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
  • 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
  • 100 g raw sugar
  • 250 g desiccated coconut
  • 6 eggs
  • 100 g gluten free cornflour
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)

Custard filling

  • 40 g raw sugar
  • 30 g gluten free cornflour
  • 1 egg
  • 250 g full cream milk
  • 4 tbsp rum (optional)
  • pure icing sugar, for dusting

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
1845 kJ / 439.3 kcal
Eiweiß
6.6 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Fett
34.2 g
gesättigte Fettsäuren
24.4 g
Ballaststoffe
3.2 g
Natrium
169.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte