Geräte und Zubehör
Apricot apple pie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
34.4 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
815.8 kJ /
194.3 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Apple tart
1 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Little lemon cheesecakes
6 Std. 20 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24 Std. 35 Min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Gluten free gingerbread house
4 Std. 45 Min