Geräte und Zubehör
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
158.4 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
1136.9 kJ /
270.7 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Basic berry muffins
40 Min