Geräte und Zubehör
Gluten free barbecue sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
535 g
Zutaten
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 535 g
Natrium
1559.4 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
172.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Citrus salt
35 Min
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Beetroot salad
10 Min
Hommus dip
5 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free pasta
50 Min
Hoi sin sauce
15 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min