Geräte und Zubehör
Spring frittata
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water500 g
-
zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)150 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
eggs6
-
pouring (whipping) cream120 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
watercress for garnishing
-
frisee lettuce or lettuce of choice, for garnishing
-
snow pea sprouts for garnishing
-
caper berries rinsed and drained (optional)1 tbsp
-
Danish feta cut into pieces (see Tips)100 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681.5 mg
Eiweiß
19.6 g
Brennwert
1318.8 kJ /
314 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Broccoli salad
10 Min
Zucchini soup
25 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min